Ναταλία Πετρίτη

Ένα biopic για τον Snoop Dogg φαίνεται πως ετοιμάζει η Universal, στο οποίο και θα εξιστορείται η 30χρονη καριέρα του καλλιτέχνη με τις 17 υποψηφιότητες για βραβείο Grammy.

Η ταινία ετοιμάζεται υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Allen Hughes, έτερον ήμισυ του πάλαι ποτέ κραταιού ντουέτου των (δίδυμων) αδελφών Hughes, δημιουργών των «Book of Eli» και «From Hell». Το σενάριο υπογράφει ο συν-σεναριογράφος του ολοκαίνουριου Black Panther, Joe Robert Cole, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη ποιος θα ερμηνεύσει τον αγαπημένο Snoop Dogg.

«Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους διεθνώς στον χώρο του χιπ χοπ», ανέφερε ο Hughes σε σχετικές του δηλώσεις. «Είναι κάτι στην ενέργειά του που ενώνει τους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο η καλλιτεχνική του πλευρά, είναι ο άνθρωπος και το brand του που υπερβαίνει τις γενιές και ελκύει το κοινό. Η ιστορία του είναι αυθεντική και εντελώς εμπνευστική. Το να έχω την ευκαιρία να την αφηγηθώ με γυρίζει πίσω 30 χρόνια, όταν ήμουν νεαρός, και μου δίνει τη δυνατότητα να πω όσα πάντα ήθελα», κλείνει ο σκηνοθέτης.

Αναμένουμε λοιπόν!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured