Ναταλία Πετρίτη

Σε τρία επεισόδια του Tonight Show πρόκειται να εμφανιστεί ο Bruce Springsteen την επόμενη εβδομάδα, για την προώθηση του ολοκαίνουριου δίσκου διασκευών του με τίτλο Only The Strong Survive. Ο ίδιος πρόκειται να εμφανιστεί επίσης και σε ένα special επεισόδια στα πλαίσια του Thanksgiving αργότερα μέσα στον Νοέμβριο.

Το Αφεντικό θα ξεκινήσει το μίνι residency στο show τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, επιστρέφοντας την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου. Ο Springsteen θα ερμηνεύσει τέσσερα κομμάτια από το Only The Strong Survive στα τρία αυτά επεισόδια, ενώ θα είναι και ο lead guest της εκπομπής με παρουσιαστή τον Jimmy Fallon. Ο Springsteen θα επιστρέψει έπειτα για Thanksgiving edition αυτής στις 24 Νοεμβρίου.

Springsteen και Fallon έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και οι δύο άνδρες συνδέονται από μια πολυετή φιλία. Ο Springsteen έχει μάλιστα εμφανιστεί στην εκπομπή The Tonight Show τρεις φορές από τότε που ανέλαβε την παρουσίασή της ο Fallon το 2014, ποτέ όμως ως musical guest, αλλά σαν συνεντευξιαζόμενος.

Το Only The Strong Survive αποτελεί μια νέα συλλογή του καλλιτέχνη με soul covers, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου. Σε αυτήν περιλαμβάνονται 15 κομμάτια που τον ενέπνευσαν στο παρελθόν και επέλεξε να τα ξαναφέρει στο προσκήνιο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured