Ναταλία Πετρίτη

Το soundtrack της επικείμενης ταινίας της Α24, The Inspection, υπογράφουν οι Animal Collective, οι οποίοι και κυκλοφόρησαν ήδη το κομμάτι τους με τίτλο “Crucible” που ντύνει μουσικά την παραγωγή.

Την ταινία υπογράφει ο Elegance Bratton, ο οποίος έγραψε το σενάριο και ανέλαβε τη σκηνοθεσία της, εμπνευσμένος από πραγματικές του εμπειρίες. Η ταινία ακολουθεί τον Ellis French, έναν νεαρό έγχρωμο άνδρα που αντιμετωπίζει σφοδρή ομοφοβία στη Ναυτική Ακαδημία όπου φοιτά, αλλά και στην ίδια του την οικογένεια.

Στο Inspection πρωταγωνιστεί ο Jeremy Pope στον ρόλο του Ellis French, με το υπόλοιπο cast να απαρτίζεται από τους Raúl Castillo, McCaul Lombardi, Aaron Dominguez, Nicholas Logan, Eman Esfandi, Andrew Kai, Aubrey Joseph, Bokeem Woodbine και Gabrielle Union.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Toronto International Film Festival τον περασμένο Σεπτέμβριο και στις ΗΠΑ πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις 18 Νοεμβρίου. Το soundtrack αυτής θα κυκλοφορήσει επίσημα την ίδια μέρα, περιλαμβάνοντας επίσης μια συνεργασία με την Indigo De Souza με τίτλο “Wish I Knew You”.

Ακούστε εδώ το “Crucible”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured