Ναταλία Πετρίτη

Τη μάχη του με τον καρκίνο του προστάτη, τέταρτου και μεταστατικού σταδίου, αποκάλυψε ο Andy Taylor των Duran Duran, ο οποίος και απουσίαζε το βράδυ του Σαββάτου από την τελετή ένταξης του συγκροτήματός του στο Rock and Roll Hall of Fame.

Μέσα από μία επιστολή που διάβασε ο Simon Le Bon κατά τη διάρκεια του induction speech του συγκροτήματος, ο Taylor εξήγησε στους θαυμαστές του ότι διαγνώστηκε με καρκίνο περίπου τέσσερα χρόνια πριν.

«Έχω τους Rodgers και Edwards της ιατρικής στο πλάι μου και ιατρική θεραπεία που μου επέτρεπε μέχρι πολύ πρόσφατα να ροκάρω», έγραψε ο Taylor στην επιστολή του. «Αν και η παρούσα κατάστασή μου δεν είναι απαραίτητα απειλητική για την ζωή μου, δεν υπάρχει θεραπεία. Πρόσφατα ήμουν καλά μετά από μια εξαιρετικά σημαντική για την επιμήκυνση της ζωής μου θεραπεία, αυτό ήταν μέχρι πριν από μία εβδομάδα περίπου, όταν και είχα ένα πισωγύρισμα, και παρά τις φοβερές προσπάθειες της ομάδας μου, έπρεπε να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου ότι τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο, θα ξεπερνούσα τα όριά μου».

«Λυπάμαι πραγματικά και είμαι εξαιρετικά δυσαρεστημένος που δεν μπόρεσα να τα καταφέρω. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι τρισευτυχισμένος με όλο αυτό, αγόρασα ακόμη και μια νέα κιθάρα για τον απαραίτητο εορτασμό» συνέχισε ο ίδιος στην επιστολή του.

«Είμαι τόσο περήφανος για τους τέσσερις αδερφούς μου. Είμαι έκπληκτος με την αντοχή τους και είμαι τόσο χαρούμενος που αποδεχόμαστε αυτό το βραβείο. Συνήθως αμφισβητούσα το αν αυτή η μέρα θα ερχόταν κάποτε. Είμαι τόσο περήφανος που είμαι εδώ ώστε να ζήσω αυτή τη μέρα».

Ο Taylor υπήρξε μέλος των Duran Duran για δύο διακριτές περιόδους: από το 1980 ως το 1986 και έπειτα από το 2001 μέχρι και το 2006. Εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame μαζί με τους Le Bon, Warren Cuccurullo, Nick Rhodes και John Taylor. Ο Robert Downey Jr. ήταν εκείνος που παρουσίασε το συγκρότημα στη σκηνή για την αποδοχή του λαμπερού βραβείου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured