Ναταλία Πετρίτη

Μια νέα docu-concert ταινία με τίτλο A Hollywood High πρόκειται να αποκτήσουν οι Duran Duran, το trailer της οποίας είναι διαθέσιμο πιο κάτω.

Το docu-concert διάρκειας 75 λεπτών θα περιλαμβάνει υλικό του συγκροτήματος από συναυλία του σε κορυφή κτιρίου του Los Angeles, όπως και συνεντεύξεις, και αρχειακό υλικό που εξιστορεί τη σχέση αγάπης των ίδιων με την πόλη.

Η performance το συγκροτήματος πραγματοποιήθηκε στην κορυφή του The Aster στο Hollywood, το οποίο και «βλέπει» στο κτίριο της Capitol Records, του «σπιτιού» δηλαδή των Duran Duran όταν υπέγραψαν το πρώτο τους δισκογραφικό συμβόλαιο.

Σε σκηνοθεσία Gavin Elder, Vincent Adam Paul και George Scott, το A Hollywood High θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες ανά τον κόσμο στις 3 Νοεμβρίου του 2022 (χωρίς να γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας).

«Για την πρώτη αμερικανική μας συναυλία εδώ και χρόνια θέλαμε να κάνουμε κάτι πραγματικά special και οικείο», δήλωσε ο keyboardist των Duran Duran, Nick Rhodes. Ο μπασίστας τους, John Taylor, πρόσθεσε: «Οι Duran Duran έχουν μια διαρκή σχέση με την πόλη του Los Angeles από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στην Αμερική».

«Θέλαμε πολύ να κάνουμε κάτι μοναδικό για να γιορτάσουμε τις τέσσερις δεκαετίες που είμαστε μαζί. Μια rooftop performance στο LA με το κτίριο της Capitol Records στον απέναντι δρόμο και το Hollywood sign να φαίνεται στον ορίζοντα ακουγόταν τέλεια και ήταν τελικά μια εξωπραγματική νύχτα για όλους μας».

Δείτε εδώ το trailer του A Hollywood High:

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured