Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός podcast για την 20η επέτειο του Up The Bracket ανακοίνωσαν οι Libertines, του ντεμπούτου δηλαδή δίσκου τους.

Το podcast Up The Bracket: 20 Years of The Libertines θα αποτελείται από επτά επεισόδια με exclusive συνεντεύξεις με μέλη της μπάντας, δηλαδή με τους Carl Barât, Pete Doherty, John Hassall και Gary Powell, όπως και με τον βιογράφο τους και πρώην δημοσιογράφο του NME, Anthony Thornton.

Τη σειρά θα παρουσιάζει η Sunta Templeton του Radio X και αυτή θα παρουσίασει στο κοινό ένα insight στο ταξίδι των Libertines, μια εξερεύνηση στα highs and lows τους και πολλά ακόμη.

Τη σειρά podcast, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, θα συνοδεύσει επίσης και ένα special ντοκιμαντέρ, ενώ και τα δύο θα είναι διαθέσιμα στο Global Player.

Τα νέα για το special podcast των Libertines έρχονται λίγες μόλις εβδομάδες έπειτα από τη γνωστοποίηση του ότι εκείνοι επέστρεψαν από την Jamaica, όπου και ηχογραφούσαν το τέταρτο άλμπουμ τους. Τη δήλωση είχε κάνει ο ίδιος ο Pete Doherty στα AIM Independent Music Awards 2022.

Το συγκρότημα αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια Super Deluxe Edition του Up The Bracket στις 21 Οκτωβρίου. Αυτή θα περιλαμβάνει 65 ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις με original demos, radio sessions και live recordings, όπως και ένα συνοδευτικό βιβλίο 60 σελίδων με έναν πρόλογο δια χειρός του ραδιοφωνικού παραγωγού και δημοσιογράφου του ΝΜΕ, Matt Wilkinson.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured