Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε και επίσημα ο ολοκαίνουριος δίσκος των King Gizzard and the Lizard Wizard, με τίτλο Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms and Lava. Αυτός είναι και ο πρώτος από τους τρεις νέους δίσκους που η πολυμήχανη μπάντα έχει ετοιμάσει για το κοινό της, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει ακόμη δύο μέσα στο 2022!

Οι King Gizzard έγραψαν το Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms and Lava μέσα στο studio, προσδίδοντας σε κάθε ένα από τα επτά του κομμάτια συγκεκριμένα beats-per-minute, δίνοντας ένα rough tempo και jam-άρωντας στη συνέχεια χωρίς τίποτε άλλο να είναι προμελετημένο. Ως προς τους στίχους του δίσκου, το συγκρότημα τους έγραψε και αυτούς συλλογικά, χρησιμοποιώντας από κοινού ένα Google Doc για τη διαδικασία.

Το Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms and Lava περιλαμβάνει τα κομμάτια “Ice V” και “Iron Lung”, τα οποία κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο και την περασμένη εβδομάδα αντίστοιχα.

Στις 12 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο δίσκος τους, Laminated Denim, ενώ η πέμπτη δισκογραφική τους δουλειά για αυτή τη χρονιά, το Changes, θα γίνει διαθέσιμη στις 28 Οκτωβρίου.

Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms and Lava Artwork:

king gizzard Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms and Lava artwork

Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms and Lava Tracklist:

  1. Mycelium
  2. Ice V
  3. Magma
  4. Lava
  5. Hell’s Itch
  6. Iron Lung
  7. Gliese 710

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured