Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε το soundtrack της ταινίας Blonde, διά χειρός Nick Cave και Warren Ellis, έπειτα από την πρεμιέρα της ίδιας της ταινίας του Andrew Dominik στην πλατφόρμα του Netflix.

Οι επί χρόνια μουσικοί συνεργάτες και συνοδοιπόροι εργάστηκαν πάνω στη μουσική της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas στον ρόλο της Marilyn Monroe, λαμβάνοντας το σχετικό feedback του σκηνοθέτη της, ο οποίος και διασκεύασε στη μεγάλη οθόνη το ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates.

Μιλώντας για την εμπειρία της συνεργασίας τους, ο Nick Cave δήλωσε: «Το να δουλεύει κανείς με τον Andrew Dominik είναι πάντα μια πρόκληση, όμως είναι τελικά και μια εμπειρία που σε μαγεύει. Η δημιουργία του score για αυτή την τρομακτική και σύνθετη αναπαράσταση της Marilyn Monroe δεν διέφερε, όπως πάντα, ήταν ένα μεγάλο προνόμιο το ότι δουλέψαμε μαζί του. Η πιο σκοτεινή ταινία μαζί με ένα πανέμορφο, πνευματώδες score».

Στην ταινία Blonde πρωταγωνιστούν ακόμη οι Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel και Evan Williams.

Ακούστε εδώ το soundtrack της ταινίας Blonde:

Blonde (Soundtrack from the Netflix Film) Artwork:

 nick cave warren ellis soundtrack netflix ost artwork

Blonde (Soundtrack from the Netflix Film) Tracklist:

  1. Pearly
  2. Shard
  3. Fire in the Hills
  4. Gemini
  5. Abortion
  6. Glass Silver
  7. Gemini Acoustic
  8. Goddess of Love on a Subway Grating
  9. Strawberry
  10. Bright Horses (Instrumental)
  11. Peroxide
  12. I Love Love Love You All
  13. Wig
  14. Nembutal
  15. A World of Light

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured