Ναταλία Πετρίτη

Έναν νέο δίσκο φημολογείται ότι θα δούμε από τον Bruce Springsteen μέσα στο επόμενο διάστημα, σύμφωνα με διαρροή του ιδρυτή του περιοδικού Rolling Stone, Jann Wenner.

Η είδηση έγινε γνωστή όταν ο Wenner αναφέρθηκε κατά λάθος στο γεγονός ότι το Αφεντικό ετοιμάζει έναν νέο δίσκο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με το Billboard για την προώθηση του νέου του memoir με τίτλο Like A Rolling Stone.

Όταν εκείνος ερωτήθηκε για τη σύγχρονη pop και hip-hop μουσική, ανέφερε: «Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα και υπάρχουν και πολλά σκουπίδια και ασήμαντα πράγματα. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι είναι τόσο καλά όσο το rock ’n’ roll. Δεν νομίζω ότι η τραγουδοποιία είναι καλή και δεν νομίζω και ότι οι συνθέσεις είναι καλές. Ιστορικά πρόκειται για ένα γύρισμα στον κύκλο. Το rock ‘n’ roll μπορεί και να επιστρέψει – πιθανότατα όχι, γιατί ο ήχος είναι τόσο διαφορετικός και οι περιστάσεις διαφορετικές. Όμως εγώ είμαι κάπως κολλημένος με τη μουσική που μου άρεσε όταν ήμουν νέος. Δώστε μου τους Stones».

Ο Wenner τότε πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας νέος δίσκος του Bruce [Springsteen] που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, ο οποίος είναι φοβερός. Αυτόν ακούω τώρα».

Ο ίδιος ο Springsteen βέβαια δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να ανακοινώσει κάτι σχετικά με έναν νέο δίσκο του. Το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα μέχρι στιγμής είναι ότι μαζί με την E Street Band πρόκειται να βγουν σε περιοδεία το καλοκαίρι του 2023. Ο τελευταίος δίσκος του Springsteen μαζί τους ήταν το Letter To You του 2020.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured