Ναταλία Πετρίτη

Την θλίψη του για τον χαμό του Κώστα Καζάκου εξέφρασε ο Joey DeMaio των Manowar, μέσα από σχετική δήλωσή του που αναρτήθηκε στο Facebook.

Pixel

«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του θρυλικού Κώστα Καζάκου. Ήταν ένας γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει την απεραντοσύνη αυτής της απώλειας για την οικογένειά του, τους φίλους του και τον κόσμο.

Ήταν τιμή και προνόμιο να γνωρίζω τον Κώστα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα.

Γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας στις 29 Μαΐου 1935, υπηρέτησε το θέατρο και τον κινηματογράφο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης και στην πολύχρονη καριέρα του τιμήθηκε με σημαντικά βραβεία.

Ο ίδιος υπήρξε βαθύτατα πολιτικοποιημένος και εκλέχθηκε βουλευτής με το ΚΚΕ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 και του Οκτωβρίου 2009, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Οι Manowar συνεργάστηκαν με τον Κώστα Καζάκο και τον γιο του Κωνσταντίνο Καζάκο για τις ανάγκες του εμπνευσμένου από την Οδύσσεια του Ομήρου, "The Revenge Of Odysseus", αποσπάσματα του οποίου έχουν δοθεί στην δημοσιότητα.

Τα σχετικά μέρη παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά ζωντανά τον περασμένο Ιούνιο, κατά την διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος στα πλαίσια του Release Athens Festival.

Δείτε την ανάρτηση των Manowar για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου:

https://www.facebook.com/manowar/posts/623298639153974

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured