Ναταλία Πετρίτη

Τη διάλυσή τους μέσα στην επόμενη χρονιά ανακοίνωσαν οι NOFX, είδηση η οποία και έχει προκαλέσει τη θλίψη των πολυάριθμων θαυμαστών τους ανά τον κόσμο.

Η punk μπάντα από το Los Angeles που δημιουργήθηκε το 1983, κυκλοφόρησε τον 14ο δίσκο της, Single Album, τον Φεβρουάριο του 2021 και το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε σε περιοδεία για την προώθησή του σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Η είδηση ότι το συγκρότημα πρόκειται να κρεμάσει τα παπούτσια (ή μάλλον τις κιθάρες του) έγινε γνωστή μέσα από ένα σχόλιο του Fat Mike σε ανάρτηση στο Instagram. Απαντώντας σε σχόλιο ενός χρήστη που τον ρώτησε για ποιον λόγο δεν δίνουν συναυλίες στον Καναδά, ο Fat Mike ανέφερε: «Η επόμενη χρονιά θα είναι και η τελευταία για τους NOFX. Θα ανακοινώσουμε τις τελευταίες μας συναυλίες. Ήταν φανταστικά μέχρι εδώ…».

Σύμφωνα με τον Fat Mike, η τελευταία συναυλία που θα δώσει το συγκρότημα θα είναι στην πόλη όπου και σχηματίστηκε, το Los Angeles.

Δείτε εδώ το post όπου και γνωστοποιήθηκε η διάλυση των NOFX:

https://www.instagram.com/reel/Ch6eBliAuIF/?utm_source=ig_web_copy_link

Η τελευταία χρονιά των NOFX ως μπάντα θα είναι και αυτή όπου το συγκρότημα συμπληρώνει 40 ολόκληρα χρόνια στο μουσικό στερέωμα και την punk σκηνή της Βόρειας Αμερικής.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured