Ναταλία Πετρίτη

Το εξώφυλλο, την ημερομηνία κυκλοφορίας και περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από τον επικείμενο δίσκο της με τίτλο Fossora έδωσε στη δημοσιότητα η Björk.

Ο δέκατος δίσκος της Ισλανδής τραγουδοποιού, το follow-up του Utopia του 2017, αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022 από την One Little Independent Records, και πιο συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας αποκαλύψει ότι το πρώτο single του δίσκου θα φέρει τον τίτλο “Atopos”, η Björk έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του δίσκου και τις λεπτομέρειες για την προπαραγγελία του, μέσα από σχετική της ανάρτηση στο Instagram που δίνει και μια ιδέα για τις θεματικές του.

Ως προς τον ήχο αυτού, σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, το Fossora αναμένεται να αποτελέσει μια δουλειά με έντονα μπάσα, με 6 μπάσα κλαρινέτα να χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων για τις ανάγκες των κομματιών του.

Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε μέσα από την ίδια ανάρτηση τους συνεργάτες της στον δίσκο, όπως και τα παιδιά της, Sindri και Dóa.

Δείτε το σχετικό post εδώ:

https://www.instagram.com/p/Ch60RcftcDD/?utm_source=ig_web_copy_link

Πληροφορίες σχετικά με τον δίσκο αναφέρουν ότι δύο από τα κομμάτια του, τα “Sorrowful Soil” και “Ancestress”, αποτελούν tributes στην εκλιπούσα μητέρα της Björk, Hildur Rúna Hauksdóttir, η οποία και απεβίωσε το 2018 σε ηλικία 72 ετών.

Το Fossora αναμένεται να περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Serpentwithfeet και Gabber Modus Operandi, όπως και με τον γιο και την κόρη της τραγουδίστριας, Sindri και Doa.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured