Ναταλία Πετρίτη

Το γεγονός ότι ο Michael Jackson επιθυμούσε να υποδυθεί τον Morpheus του Sandman, αποκάλυψε πρόσφατα ο ταλαντούχος δημιουργός του, Neil Gaiman.

Μιλώντας στο Happy Sad Confused podcast, ο Gaiman μίλησε για τις πρώιμες προετοιμασίες του project διασκευής της σειράς comic που έτρεχε από το 1989 μέχρι και το 1996, αναφέροντας ότι αυτές στην πραγματικότητα είχαν ξεκινήσει από τη δεκαετία του ’90.

«Το 1996, με πήγαν στους Warners, όπου ο τότε πρόεδρος της Warner Bros με κάθισε κάτω και μου είπε ότι ο Michael Jackson του είχε τηλεφωνήσει την προηγούμενη μέρα και του είχε ζητήσει αν θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει ως  Morpheus στο Sandman».

Ο ίδιος συνέχισε: «Οπότε υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον για αυτό και γνώριζαν ότι ήταν ένα από τα Βασιλικά Κοσμήματα και με ρώτησαν τι σκεφτόμουν. Και εγώ αποκρίθηκα «Όου»».

Στην πρόσφατη διασκευή της σειράς από το Netflix ο ηθοποιός που υποδύεται τελικά τον χαρακτήρα του Morpheus είναι ο Tom Sturridge. Στο cast περιλαμβάνονται ακόμη ηθοποιοί όπως οι Jenna Coleman και Gwendoline Christie, ενώ η σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη δημοφιλή πλατφόρμα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured