Ναταλία Πετρίτη

Τα mass shootings επί αμερικανικού εδάφους ήταν αυτά που έκαναν τον Ozzy Osbourne να θέλει να μετακομίσει ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον ίδιο να αναφέρει ότι «κουράστηκε να βλέπει ανθρώπους να δολοφονούνται κάθε μέρα».

Ο θρυλικός frontman των Black Sabbath και η σύζυγός του, Sharon, έδωσαν πρόσφατα μια κοινή συνέντευξη στον Observer, στην οποία και τοποθετήθηκαν για την επιστροφή τους στην πατρίδα τους, έχοντας «ξεπεράσει τον έρωτά τους με την Αμερική».

Μιλώντας στον Craig McLean, οι Osbournes, που διαμένουν στο Los Angeles για περισσότερο από 20 χρόνια, αποκάλυψαν ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Αγγλία στις αρχές του 2023, με την Sharon Osbourne να ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι η απόφαση αυτή δεν σχετίζεται με τα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει πρόσφατα ο Ozzy.

«Η Αμερική έχει αλλάξει τόσο δραστικά. Δεν πρόκειται για καθόλου Ηνωμένες Πολιτείες πλέον. Είναι ένας πολύ παράξενος τόπος για να ζει κανείς σήμερα», ανέφερε η ίδια.

Ο Ozzy Osbourne συμπλήρωσε με μια παρόμοια δήλωση: «Όλα είναι γαμημένα γελοία εδώ. Κουράστηκα να βλέπω ανθρώπους να δολοφονούνται κάθε μέρα. Ο Θεός ξέρει πόσοι άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί σε school shootings. Και υπήρξε και αυτό το mass shooting στο Vegas σε εκείνη τη συναυλία… Είναι γαμημένα τρελό».

Ο ίδιος συνεχίζει: «Δεν θέλω να πεθάνω στην Αμερική. Δεν θέλω να με κηδέψουν στο γαμημένο Forest Lawn. Είμαι Βρετανός. Θέλω να γυρίσω πίσω. Είναι η ώρα να επιστρέψω σπίτι».

Ο Osbourne έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια πληθώρα από προβλήματα υγείας. Το 2020, αποκάλυψε ότι ο ίδιος έπασχε από Parkinson, έπειτα από μια πτώση του ίδιου το 2019. Τον περασμένο Μάιο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα έκανε μια εγχείρηση στον λαιμό του, για να αντιμετωπίσει προβλήματα που του είχε προκαλέσει μια πτώση από ποδήλατο το 2003.

Σε άλλα νέα, ο Osbourne πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσει τον ένατο δίσκο του με τίτλο Patient Number 9, ο οποίος και θα γίνει διαθέσιμος από την Epic Records στις 9 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured