Ναταλία Πετρίτη

Μια ιστορία από την βιογραφία των Black Sabbath από το 2015 με τίτλο Symptom of the Universe ήρθε ξανά στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες από την Daily Star, στην οποία και ο Ozzy Osbourne μοιράζεται μια ξεκαρδιστική του εμπειρία έπειτα από εκτεταμένη χρήση acid.

Σύμφωνα με αυτήν, ο καλλιτέχνης υποσχέθηκε στον εαυτό του να σταματήσει τη χρήση acid, έπειτα από μια… συνομιλία με ένα άλογο, που διήρκεσε μια ολόκληρη ώρα.

«Εκείνη την εποχή στην Αμερική, ο κόσμος συνήθιζε να αναμειγνύει τα ποτά με acid. Εγώ δεν είχα θέμα», αναφέρει ο Ozzy στο βιβλίο. «Συνήθιζα να κατεβάζω ολόκληρες χούφτες από tabs εκείνη την περίοδο. Το τέλος ήρθε όταν επιστρέψαμε στην Αγγλία».

Ο ίδιος συνεχίζει στο βιβλίο: «Πήρα 10 tabs acid και μετά πήγα για μια βόλτα σε ένα χωράφι. Κατέληξα να στέκομαι μπροστά από ένα άλογο και να του μιλάω για μια ώρα. Στο τέλος, το άλογο γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε να πάω να γαμ@θώ. Αυτό ήταν για μένα!».

Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο Ozzy Osbourne ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο σόλο άλμπουμ, το Patient Number 9, το οποίο και θα γίνει διαθέσιμο στις 9 Σεπτεμβρίου. Στο LP συμμετέχουν μερικοί εμβληματικοί καλλιτέχνες και συνοδοιπόροι του Ozzy, συμπεριλαμβανομένων των Tony Iommi, Eric Clapton, Jeff Beck, Zakk Wylde, Chad Smith, Robert Trujillo και του εκλιπόντα Taylor Hawkins, μεταξύ άλλων.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured