Το Return of the Dream Canteen ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν οι Red Hot Chili Peppers - το δεύτερο άλμπουμ τους μέσα στη χρονιά που διανύουμε!

Μάλιστα, μας έδωσαν μια γεύση του άλμπουμ με το τραγούδι "Tippa My Tongue". Δείτε και ακούστε το εδώ:

Το "Tippa My Tongue" σηματοδοτεί -όπως και οι ίδιοι αναφέρουν- τη διάθεσή τους να επιστρέψουν στην εποχή του Blood Sugar Sex Magik.

Ο Chad Smith μίλησε για το κομμάτι σε μια συνέντευξη στο Billboard, αναφέροντας ότι έχει το P-Funk μέσα. «Ακούω τον George Clinton σε αυτό και κάποια στοιχεία από Hendrix», είπε μεταξύ άλλων.

Το 2022 ήταν μια «γεμάτη» χρονιά για τους Chili Peppers. Αφού επανενώθηκαν με τον αγαπημένο κιθαρίστα John Frusciante, κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Unlimited Love τον Απρίλιο. Το δεύτερο νέο άλμπουμ τους με τον Frusciante, με τίτλο Return of the Dream Canteen, κυκλοφορεί στις 14 Οκτωβρίου, όπως έχουμε ήδη πει. Πρόκειται για ακόμη μια παραγωγή του δημοφιλούς και πολυβραβευμένου συνεργάτη τους, Rick Rubin.

Το συγκρότημα είχε συζητήσει με το NME νωρίτερα μέσα στη χρονιά ότι είχε ένα χαλαρό πλάνο κυκλοφορίας ενός νέου δίσκου στο άμεσο μέλλον, λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τότε Unlimited Love. «Θα κυκλοφορήσουμε μουσική με το τσουβάλι – κυριολεκτικά», δήλωνε τότε ο τραγουδιστής τους, Anthony Kiedis. «Μην σας εκπλήξει αν ακόμη ένα τσούρμο από κομμάτια βρεθεί στον δρόμο σας στο κοντινό μέλλον. Έχουμε πολλά πράγματα με τα οποία θα επιστρέφουμε προς το κοινό».

Δείτε εδώ το εξώφυλλο του δίσκου:

Red Hot Chili Peppers

Το συγκρότημα, τέλος, βρίσκεται στη μέση μιας τεράστιας περιοδείας που θα συνεχιστεί και τον επόμενο χρόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Blood Sugar Sex Magik: 30 χρόνια από το άγγιγμα των μάγων

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured