Ναταλία Πετρίτη

Την άποψη ότι «οι γυναίκες γράφουν την καλύτερη μουσική αυτήν την περίοδο» εξέφρασε ο θρυλικός Elton John, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Music Week.

Ο Rocket Man φαίνεται ξετρελαμένος αυτό το διάστημα με τις Nova Twins και Wet Leg, ενώ έκανε επίσης λόγο και για τ@ non-binary καλλιτέχν@, Sam Fender.

«Είναι φανταστικό να βλέπω acts όπως οι Nova Twins, Wet Leg, Let’s Eat Grandma, The Linda Lindas, Haim, και όλα αυτά τα κορίτσια να ροκάρουν και να φτιάχνουν την καλύτερη μουσική» ανέφερε ο John. «Είναι μια πνοή φρέσκου αέρα, γιατί προέρχεται από αθωότητα και αγνή χαρά και, για μένα, με αυτό έχει να κάνει η μουσική».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσκόλληση των βρετανικών charts στο παρελθόν και σε καλλιτέχνες όπως ο ίδιος, οι ABBA και οι Queen, αναφέροντας πως αυτήν την έκθεση θα την άξιζαν σήμερα καλλιτέχνες όπως οι Sharon Van Etten, Juanita Euka και Angel Olsen. Ο ίδιος έδωσε τα εύσημα ωστόσο στον Harry Styles που έχει καταφέρει να βρίσκεται διαρκώς σε αυτά.

Τα τελευταία χρόνια, ο John έχει συνεργαστεί με αρκετούς νέους καλλιτέχνες, όπως οι Lil Nas X, Rina Sawayama και Dua Lipa. Πρόσφατα συνεργάστηκε με τους Yard Act για μια νέα εκδοχή του single τους, “100% Endurance”.

Ο ίδιος δίνει αυτό το διάστημα συναυλίες στα πλαίσια της farewell tour του, η οποία πραγματοποιείται τώρα σε αμερικανικό έδαφος έπειτα από σειρά από ευρωπαϊκές εμφανίσεις.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured