Ναταλία Πετρίτη

Ένα biopic για την Amy Winehouse ετοιμάζει η σκηνοθέτρια του Fifty Shades of Grey, Sam Taylor-Johnson, η οποία έχει λάβει και επίσημα τη σύμφωνη γνώμη των κληρονόμων της εκλιπούσας τραγουδοποιού, που έφυγε από τη ζωή το 2011 σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Deadline, η Taylor-Johnson πρόκειται να γυρίσει το Back to Black, όπως και θα ονομάζεται η ταινία, για λογαριασμό του Studiocanal. Το σενάριο του Back to Black υπογράφει ο Matt Greenhalgh, ενώ οι Alison Owen, Debra Hayward και Tracey Seaward βρίσκονται στη θέση των παραγωγών. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το cast της ταινίας.

Η Winehouse έχει εμπνεύσει ανά τα χρόνια με την πολυτάραχη ζωή της αρκετά καλλιτεχνικά projects, όπως το ντοκιμαντέρ Amy του Asif Kapadia που κυκλοφόρησε το 2015, ενώ το 2021 είχε γίνει γνωστό ότι τα Halcyon Studios επρόκειτο να γυρίσουν μια ταινία βασισμένη στα τελευταία χρόνια της ζωής της τραγουδίστριας, βασισμένη στο βιβλίο της Daphne Barak από το 2010 με τίτλο Saving Amy. Σύντομα, ωστόσο, ο πατέρας της Amy, Mitch Winehouse, αποκήρυξε το project.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured