Ναταλία Πετρίτη

Υλικό από τους θαυμαστές του ζητά ο Nick Cave για να συνοδεύσει το φιλόδοξο  project του, Seven Psalms.

To Seven Psalms κυκλοφόρησε πρόσφατα και αποτελεί μία συλλογή 7 spoken word cuts συνοδευόμενων από μουσική, τα οποία και δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον Warren Ellis. Ο δίσκος κλείνει με ένα 12λεπτο κομμάτι με τίτλο “Psalm Instrumental”.

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε παραγωγή του Cave μαζί με τον Luis Almau, και προέκυψε κατά τη διάρκεια των sessions του Nick Cave και Warren Ellis για το Carnage του 2021.

«Όσο βρισκόμασταν σε lockdown, έγραψα μια σειρά από ψαλμούς, ή μικρά, ιερά, κομμάτια – ένα για κάθε ημέρα της εβδομάδας» εξηγεί ο Nick Cave σε σχετικές του δηλώσεις. «Οι επτά ψαλμοί παρουσιάζονται ως ένας μακρύς διαλογισμός – πάνω στην πίστη, την οργή, την αγάπη, τον θρήνο, την ελεημοσύνη, το sex και την προσευχή».

Ο Cave φαίνεται πως αναζητεί τώρα μια σειρά από fan-shot υλικό για μια συνεργατική ταινία για το Seven Psalms, η οποία και θα αποτελεί μια «πνευματική αποτύπωση του κόσμου αυτής της περιόδου». Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, το project αποτελεί «μια φιλόδοξη ιδέα, με μικρό budget».

Ο μουσικός αναζητά μικρά clips βιντεοσκοπημένα σε κινητό (διάρκειας δύο ή λιγότερων λεπτών) που σημαίνουν κάτι για έναν fan, όπως «selfie portraits, θαύματα της φύσης και φυσικές καταστροφές, ιερά και βέβηλα πράγματα».

«Μπορεί να είναι υλικό αυτού που αγαπάς, ένα βίντεο που γυρίστηκε ως διαμαρτυρία, ή κάτι συμβατικό που βρίσκετε όμορφο. Οι θεματικές μπορεί να είναι η ελεημοσύνη, ο θυμός, το μεγαλείο, ο θρήνος, η μοναξιά, η λαχτάρα, η αποκάλυψη ή ο θρίαμβος».

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Seven Psalms film μπορούν να στείλουν το υλικό τους στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πριν από την 26η Ιουλίου. Τα clips πρέπει να είναι σε landscape 720p MP4 format.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured