Ναταλία Πετρίτη

Στάση σε 100 ακόμη πόλεις δήλωσε ο Gene Simmons πως θα προσθέσουν οι KISS στην farewell tour τους, η οποία θα είναι και αυτή με την οποία το εμβληματικό συγκρότημα θα κρεμάσει για πάντα τα κοστούμια του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο μπασίστας του συγκροτήματος είχε αναφέρει ότι οι θρυλικοί rockers αποφάσισαν να συνταξιοδοτηθούν από «αυτοσεβασμό» και «με αγάπη προς τους θαυμαστές τους». Στην τελευταία του τώρα συνέντευξη στο Chaoszine, ο Simmons αναφέρθηκε στο τέλος της εν λόγω περιοδείας: «Δεν ξέρουμε [πότε θα ολοκληρωθεί]. Δεν έχουμε αποσυρθεί ποτέ ξανά. Αυτή είναι η πρώτη μας φορά. Είναι σαν να ζωγραφίζεις έναν πίνακα ή να γράφεις ένα βιβλίο. Όταν κάποιος λέει, «Πότε θα τελειώσει;» βρίσκεσαι στη μέση, δεν το γνωρίζεις».

Μιλώντας επίσης για τις επιπλέον ημερομηνίες εμφανίσεων, ανέφερε: «Το crew είναι χαρούμενο. Όλοι είναι χαρούμενοι. Οπότε αποφασίσαμε να προσθέσουμε 100 ακόμη πόλεις προτού σταματήσουμε. Δεν ξέρω πόσο θα μας πάρει».

Μετά από τα slots σε Ευρώπη και Αυστραλία αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένης και μιας μεγάλης εμφάνισης στο φετινό Download Festival, το συγκρότημα αναμένεται να επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική στο τέλος της χρονιάς για μερικά ακόμη φεστιβάλ. Επιπλέον, οι KISS αναμένεται να επαναπρογραμματίσουν το Las Vegas residency που ακύρωσαν την προηγούμενη χρονιά λόγω της πανδημίας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured