Ναταλία Πετρίτη

Στην ενορχήστρωση του “Master Of Puppets” για το Stranger Things συμμετείχε ο γιος του Robert Trujillo των Metallica, με τον τελευταίο να δηλώνει περήφανος για τη συμμετοχή του στην ενορχήστρωση της ανανεωμένης εκτέλεσης του κομματιού που ακούγεται στην τελευταία σεζόν της σειράς.

Ο μπασίστας των Metallica συνεχάρη τον γιο του, Tye, μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram. «Αυτός είναι ο γιος μου. Είμαι περήφανος για σένα Tye!», έγραψε ο ίδιος, συνεχίζοντας: «Το φινάλε του Stranger Things, όπου πετσοκόβει το “Master of Puppets” και πολλά ευχαριστώ [στον κιθαρίστα των Metallica, Kirk Hammett] για τη βοήθεια».

https://www.instagram.com/p/CfhKozRrJ-Z/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ανάρτηση μάζεψε όπως ήταν αναμενόμενο και πλήθος από comments επιφανών μουσικών, όπως ο James Shaffer των Korn, αλλά και ο Roberto “Ra” Diaz των Suicidal Tendencies.

Ο Tye Trujillo είναι μέλος του συγκροτήματος των OTTO, μαζί με τους Bryan Noah Ferretti και Patrick “Triko” Chavez. Ο ίδιος είχε εμφανιστεί το 2017, σε ηλικία μόλις 12 ετών, στην περιοδεία των Korn στη Λατινική Αμερική, αντικαθιστώντας τον μπασίστα τους, Reginald “Fieldy” Arvizu. Πέρυσι συνόδευσε επίσης τους Suicidal Tendencies onstage στο Amplified Live στο Dallas των ΗΠΑ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured