Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του κομματιού της με τίτλο “Carolina” έκανε γνωστή η Taylor Swift, το οποίο και περιλαμβάνεται στο soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας «Εκεί Που Τραγουδάνε οι Καραβίδες», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εξωτερικό στις 15 Ιουλίου (χωρίς να είναι ακόμη γνωστό τι θα συμβεί με την εγχώρια διανομή).

Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία της δημοφιλούς τραγουδίστριας από το 2020, σε παραγωγή του Aaron Dessner των National, με τον οποίο και συνεργάζεται το τελευταίο διάστημα. Ένα preview στο μυστηριώδες “Carolina” είχαμε ακούσει στο trailer της ταινίας λίγους μήνες πριν, με το κομμάτι να προσγειώνεται μόλις χθες τα μεσάνυχτα στην πληρότητά του στις πλατφόρμες streaming.

Tο «Εκεί Που Τραγουδάνε οι Καραβίδες» αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Delia Owens από το 2018, το οποίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Δώμα. Η Swift υπήρξε από την πρώτη στιγμή θαυμάστρια του βιβλίου, γεγονός που την έκανε να προσφέρει από μόνη της το κομμάτι στην παραγωγή της ταινίας, η οποία και πραγματοποιήθηκε από την Reese Witherspoon, με σκηνοθέτρια την Olivia Newman.

Ακούστε εδώ το  “Carolina”:

Δείτε το official trailer της ταινίας:

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured