Ναταλία Πετρίτη

Τον ολοκαίνουριο, δεύτερο δίσκο τους με τίτλο Stumpwork ανακοίνωσαν οι Dry Cleaning, οι οποίοι και μοιράστηκαν με το κοινό το lead single του, “Don't Press Me”.

Με την vocalist τους, Florence Shaw, να ερμηνεύει έναν χαρακτηριστικό εσωτερικό μονόλογο όπως και σε πληθώρα από τα υπόλοιπα κομμάτια του συγκροτήματος, οι Λονδρέζοι post-punks έδωσαν στη δημοσιότητα και το συνοδευτικό βίντεο του κομματιού, τη δημιουργία του οποίου ανέλαβε ο Peter Millard.

Το Stumpwork αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order. Για τις ανάγκες του δεύτερου δίσκου τους, οι Dry Cleaning συνεργάστηκαν ξανά με τον εμβληματικό παραγωγό, John Parish, έχοντας αυτή τη φορά στη διάθεσή τους περισσότερες από τις δύο εβδομάδες που τους πήρε να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του δίσκου ήρθε λίγες μόλις ημέρες προτού το συγκρότημα ξεκινήσει να εμφανίζεται στα δεκάδες festival dates που έχει κανονισμένα αυτήν την περίοδο, συμπεριλαμβανομένων των Glastonbury, Rock Werchter, Green Man Festival, All Points East και πολλών ακόμη.

Δείτε εδώ το artwork του Stumpwork:

Dry Cleaning album artwork for Stumpwork

Η tracklist του δίσκου:

  1. ‘Anna Calls From The Arctic’
  2. ‘Kwenchy Kups’
  3. ‘Gary Ashby’
  4. ‘Driver’s Story’
  5. ‘Hot Penny Day’
  6. ‘Stumpwork’
  7. ‘No Decent Shoes For Rain’
  8. ‘Don’t Press Me’
  9. ‘Conservative Hell’
  10. ‘Liberty Log’
  11. ‘Icebergs’

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured