Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο Arrangements έκαναν γνωστή οι Preoccupations, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο κομμάτι αυτού, το “Ricochet”.

Οι πάλαι ποτέ Viet Cong επιστρέφουν με το τέταρτο LP της καριέρας τους, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου. Αυτό ηχογραφήθηκε σε δύο μέρη, πρώτα με μια σειρά από studio sessions στο Montreal, το φθινόπωρο του 2019, και έπειτα σε ξεχωριστά home studio setups σε μία περίοδο 16 μηνών, εν μέσω των lockdowns της τελευταίας διετίας.

Η παραγωγή του Arrangements έγινε από τους ίδιους τους Preoccupations, ενώ τη μίξη ανέλαβε ο Graham Walsh (Holy Fuck) και το master ο Mikey Young (Total Control).

Το Arrangements έρχεται με ήχους επικεντρωμένους στις κιθάρες, που μας επιστρέφουν στις πρώιμες δουλειές των Preoccupations ως post-punk μπάντα, ενώ η διανομή του θα γίνει στον Καναδά από την Flemish Eye  και σε όλες τις υπόλοιπες αγορές θα κυκλοφορήσει ως self-release του συγκροτήματος, σε μια επιστροφή στις ανεξάρτητες ρίζες του.

Arrangements Artwork:

Preoccupations Arrangements Album Artwork

Arrangements Tracklist:

  1. Fix Bayonets!
  2. Ricochet
  3. Death of Melody
  4. Slowly
  5. Advisor
  6. Recalibrate
  7. Tearing Up the Grass

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured