Ναταλία Πετρίτη

Μετά από 35 μήνες σιωπής, η Πλατεία Νερού ξαναζωντανεύει. Το Release Athens επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ. 12 ημέρες. 40 κορυφαία ονόματα. 100 ώρες ζωντανής μουσικής.

Το φεστιβάλ που δεν σταματά να μας εκπλήσσει με το εντυπωσιακό του line up από το 2016 όταν και πρωτοδιοργανώθηκε, επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, υπόσχοντας στο διψασμένο για μουσικές κοινό εμπειρίες και συγκινήσεις που τόσο πολύ μας έλειψαν το προηγούμενο διάστημα.

Από τους Nick Cave & Bad Seeds στον Iggy Pop και από τους Manowar στους Slipknot, τους Pet Shop Boys και τον Liam Gallagher, το Release Athens είναι και πάλι μαζί μας, βάζοντας την Αθήνα στο συναυλιακό χάρτη της Ευρώπης πιο εμφατικά από ποτέ.

Και για να εορταστεί η επιστροφή αυτή του Release Athens όπως της αναλογεί, το Avopolis σε συνεργασία με το φεστιβάλ κληρώνει μια σειρά από promo packs, γεμάτα από αναμνηστικά του. Πιο συγκεκριμένα, το κάθε ένα από τα promo packs περιλαμβάνει ένα T-shirt με το logo του Release, πάνινη τσάντα, κούπα, μαγνητάκι, lanyard, αλλά και ένα CD του αγαπημένου Parov Stelar.

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ EMAIL ΤΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ. 

 

Τέλος, επωφεληθείτε απ’ τις προσφορές διημέρου για να παρακολουθήσετε περισσότερες ημέρες του Release Athens 2022 με χαμηλότερο κόστος.

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο:
http://www.releaseathens.gr/prosfores/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured