Ναταλία Πετρίτη

Το γεγονός ότι δεν έχει δει τον αδερφό του Noel εδώ και σχεδόν μια δεκαετία γνωστοποίησε ο Liam Gallagher, ο οποίος και έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό Esquire.

Τα δύο αδέρφια διέλυσαν το εμβληματικό συγκρότημα των Oasis το 2009 και παρά τις έντονες φήμες που θέλουν το reunion τους να είναι κοντά, οι δύο Gallagher φαίνεται πως ακόμη και σήμερα δεν τα πηγαίνουν καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Liam Gallagher ανέφερε στο Esquire: «Η τελευταία φορά που είδα τον Noel ήταν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου περίπου 10 χρόνια πριν. Κρίμα δεν είναι;».

Ο ίδιος συνέχισε: «Οι καλές στιγμές ξεπερνούν ωστόσο τις κακές. Νομίζω πως είναι καλύτερο να το αφήσουμε έτσι».  

Μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός Oasis reunion, ο Liam πρόσθεσε: «Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι οι Oasis θα βρεθούν ξανά μαζί, όμως όχι αυτήν την εβδομάδα. Τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τα πάντα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν προσγειώνονταν εξωγήινοι αύριο. Δεν θα μου έκανε εντύπωση ούτε το να βρίσκονται ήδη εδώ! Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Θεός περπατούσε ανάμεσά μας! Γενικά δεν εντυπωσιάζομαι».

Παρά το γεγονός ότι η μεταξύ τους σχέση εξακολουθεί να μην είναι στα καλύτερά της, οι αδερφοί Gallagher δημιούργησαν την προηγούμενη χρονιά από κοινού μια εταιρία παραγωγής για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ Oasis Knebworth 1996. Το ντοκιμαντέρ είναι μέχρι στιγμής το πιο επιτυχημένο ντοκιμαντέρ της χρονιάς όσον αφορά στις εισπράξεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured