Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του soundtrack της τέταρτης σεζόν του Stranger Things ανακοίνωσε η ομάδα παραγωγής της σειράς, με τους θαυμαστές αυτής να μπορούν ήδη να ακούσουν το πρώτο της preview.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο κομμάτι που ακούγεται στη νέα σεζόν, ένα remix του “Separate Ways (Worlds Apart)” των Journey, stream-άρει ήδη στις μουσικές πλατφόρμες όπως το Spotify.

Η τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς είναι χωρισμένη σε δύο μέρη, με το πρώτο να αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου. Ολόκληρη η σεζόν θα αποτελείται από 9 επεισόδια συνολικά.

Το soundtrack της σειράς πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, τις αντίστοιχες ημέρες κυκλοφορίας των επεισοδίων της. Στις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε CD και κασέτες, με τα βινύλια να προγραμματίζονται για αργότερα μέσα στη χρονιά.

Όπως και στις προηγούμενες σεζόν της σειράς, το soundtrack αυτής υπόσχεται να αποτελείται από διάφορα μουσικά είδη, ενδεικτικά της χρονικής περιόδου κατά την οποία εκτυλίσσεται και η πλοκή της.

Το Stranger Things  πρόκειται να ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν του, όμως σύμφωνα με τους δημιουργούς του, τους Duffer Brothers, οι θαυμαστές της σειράς θα έχουν να περιμένουν το επόμενα διάστημα μερικές spin-off παραγωγές που αναμφίβολα θα τους ικανοποιήσουν. 

Ακούστε εδώ το remix του “Separate Ways (Worlds Apart)” των Journey:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured