Ναταλία Πετρίτη

Τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο Dropout Boogie έδωσαν στη δημοσιότητα οι Black Keys, η οποία και κυκλοφορεί από τη Nonesuch Records.

Πρόκειται για το 11ο LP του alternative blues-rock duo, το οποίο και αποτελείται από τους Dan Auerbach και Patrick Carney. Ο δίσκος είναι co-produced από τα δύο μέλη της μπάντας, ενώ ηχογραφήθηκε σχεδόν ολόκληρος στο Easy Eye Sound studio του Dan Auerbach στο Nashville.

Στο δίσκο συμμετέχουν και καλλιτέχνες όπως οι Greg Cartwright και Angelo Petraglia, που ερμηνεύουν το ντεμπούτο single του δίσκου, “Wild Child,” όπως και ο Billy Gibbons των ZZ Top, ο οποίος εμφανίζεται στο κομμάτι “Good Love”.

Την κυκλοφορία του Dropout Boogie είχαν προοικονομήσει τα singles “Wild Child” και “It Ain’t Over”, ενώ ο δίσκος έρχεται έπειτα από την κυκλοφορία του "Delta Kream" του 2021, που είχε κυκλοφορήσει για τις ανάγκες της συλλογής Mississippi Hill Country blues covers. Ο τελευταίος δίσκος των Black Keys κυκλοφόρησε το 2019 και τιτλοφορείτο Let’s Rock.

Το συγκρότημα πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική για την παρουσίαση του δίσκου, κάνοντας στάση σε 32 διαφορετικούς προορισμούς.

Ακούστε εδώ το Dropout Boogie:

 Dropout Boogie Artwork:

the black keys dropout boogie album artwork

Dropout Boogie Tracklist:

  1. Wild Child
  2. It Ain’t Over
  3. For the Love of Money
  4. Your Team Is Looking Good
  5. Good Love
  6. How Long
  7. Burn the Damn Thing Down
  8. Happiness
  9. Baby I’m Coming Home
  10. Didn’t I Love You

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured