Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός singles box set με κομμάτια από το 1963 μέχρι το 1966 ανακοίνωσαν οι θρυλικοί Rolling Stones, το οποίο και πρόκειται να κυκλοφορήσει με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από τη δημιουργία του συγκροτήματος.

Η συλλογή The Rolling Stones Singles 1963-1966 αναμένεται να κυκλοφορήσει από την ABKCO Records στις 10 Ιουνίου, ενώ αυτή είναι ήδη διαθέσιμη για pre-order.

Το limited-edition set περιλαμβάνει επανηχογραφημένα κομμάτια από τα πρώτα 18 7” vinyl singles και extended play records του συγκροτήματος, που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν από τις Decca και London Records. Όλα τα tracks είναι remastered από το 12 φορές βραβευμένο με Grammy, Bob Ludwig.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει επίσης ένα βιβλίο 32 σελίδων με extensive liner notes από τον Stones expert, Nigel Williamson, όπως και σπάνιες φωτογραφίες, πέντε photo cards και ένα poster.

Το αντίστοιχο vinyl box set της σειράς, The Rolling Stones Singles 1966-1971, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Οι Rolling Stones πρόσφατα κυκλοφόρησαν και δύο ακυκλοφόρητες live ηχογραφήσεις τους για τα κομμάτια “Tumbling Dice” και “Hot Stuff”. Και οι δύο περιλαμβάνονται στον δίσκο Live At The El Mocambo, ο οποίος και κυκλοφορεί από σήμερα, 13 Μαΐου, και επίσημα.    

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured