Ναταλία Πετρίτη

Ένα «πολύ καλό κομμάτι» πιστεύουν ότι μπορούν να γράψουν οι Fontaines D.C. μαζί με τη Lana Del Rey, σε μια πιθανή μελλοντική συνεργασία του αγαπημένου συγκροτήματος με την πολυβραβευμένη τραγουδοποιό.

Την πιθανότητα μελλοντικών συνεργασιών του συγκροτήματος σχολίασε ο frontmant των Fontaines, Grian Chatten, μιλώντας στο περιοδικό ΝΜΕ και τη στήλη Big Read.

«Απλά θέλω να γράψω μερικά κομμάτια μαζί της», ανέφερε ο Chatten στο NME. «Η μουσική της παραπέμπει σε μια περίοδο του σινεμά που λατρεύω και γράφει με έναν τρόπο όπου ο κόσμος μπορεί να βρει τις δικές του ιστορίες στη μουσική της. Ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να γράψουμε ένα πολύ καλό κομμάτι μαζί».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, οι Fontaines ανέφεραν ότι στο μέλλον, το συγκρότημα θα μπορούσε να απομακρυνθεί τελείως από τη χρήση κιθάρας για τη μουσική του.

Οι ίδιοι μίλησαν φυσικά και για τη δημιουργία του τελευταίου τους δίσκου με τίτλο Skinty Fia, ο οποίος και ηχογραφήθηκε σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων.

Το Skinty Fia κυκλοφόρησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα επίσημα, έχοντας εισπράξει διθυραμβικές κριτικές από όλα τα μουσικά μέσα παγκοσμίως.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured