Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του νέου τους single, “Unconditional I (Lookout Kid)”, ανακοίνωσαν οι Arcade Fire, το οποίο και περιλαμβάνεται φυσικά στον ολοκαίνουριο δίσκο της μπάντας με τίτλο WE.

Το κομμάτι έρχεται μετά από τα προηγούμενα singles του δίσκου, “The Lightning I” και “The Lightning II”, τα οποία κυκλοφόρησαν και τα δύο τον περασμένο Μάρτιο.

Το συγκρότημα ξεκίνησε να tease-άρει την κυκλοφορία του“Unconditional I (Lookout Kid)” στις 12 Απριλίου, όταν ο frontman του, Win Butler, post-αρε ένα video στο Instagram στο οποίο φαινόταν να παίζει ένα βινύλιο του δίσκου.

Πλέον έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους τους Arcade Fire ότι αυτό θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 27 Απριλίου.

https://www.instagram.com/tv/CcyEm_UK5jz/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένα preview του “Unconditional I (Lookout Kid)” ακούστηκε νωρίτερα μέσα στο μήνα από το συγκρότημα, κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ Coachella 2022. Ο Butler, μάλιστα, χρειάστηκε να ξαναξεκινήσει να παίζει το κομμάτι εξαιτίας της μεγάλης του συγκίνησης. Έχοντας τραγουδήσει το πρώτο κουπλέ, ο ίδιος σταμάτησε να τραγουδά, σκούπισε τα μάτια του και απομακρύνθηκε από το μικρόφωνο. Λίγο αργότερα, απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας πως «ήταν μια δύσκολη χρονιά», προτού τραγουδήσει από την αρχή το κομμάτι.

Αναμένουμε με αγωνία!

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured