Ναταλία Πετρίτη

Επιστρέφουν στη δισκογραφία οι βετεράνοι της electro-pop, Hot Chip, οι οποίοι και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 19 Αυγούστου τον νέο τους δίσκο, Freakout/Release, από την Domino. Για να γιορτάσουν την επιστροφή τους αυτή, οι  Hot Chip έδωσαν ήδη στη δημοσιότητα το lead single/album opener με τίτλο “Down”.

Οι Hot Chip — δηλαδή οι Owen Clarke, Al Doyle, Joe Goddard, Felix Martin και Alexis Taylor — έγραψαν και ηχογράφησαν τον δίσκο Freakout/Release στο ολοκαίνουριο Relax & Enjoy Studio του Doyle στο Ανατολικό Λονδίνο, ένα creative space που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς της πανδημίας του COVID-19.

Το music video του κομματιού, σε σκηνοθεσία Douglas Hart και Steve Mackey, διαθέτει ευθείες αναφορές στη Λάμψη του Stanley Kubrick και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

Το Freakout/Release αποτελεί το follow-up του A Bath Full of Ecstasy του 2019. Το 2020, το συγκρότημα κυκλοφόρησε και το Late Night Tales compilation album, το οποίο περιείχε 19 κομμάτια, μαζί με ένα cover του “Candy Says” των Velvet Underground. Αυτή την περίοδο οι Hot Chip βρίσκονται σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική.

Freakout/Release Artwork: hot chip announce new album freakout release new single down stream music video

Freakout/Release Tracklist:

  1. Down
  2. Eleanor
  3. Freakout/Release
  4. Broken
  5. Not Alone
  6. Hard to Be Funky (feat. Lou Hayter)
  7. Time
  8. Miss the Blues
  9. The Evil That Men Do (feat. Cadence Weapon)
  10. Guilty
  11. Out of My Depth

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured