Ναταλία Πετρίτη

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο John Lydon, για την κυκλοφορία της biopic σειράς των Sex Pistols δια χειρός Danny Boyle, έγκριση για την οποία ο ίδιος δεν έχει δώσει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Lydon δεν μάσησε και πάλι τα λόγια του για τους πάλαι ποτέ bandmates του, αποκαλώντας τους «άχρηστους» και αμφισβητώντας στο σύνολό του το ταλέντο τους.

Η σειρά Pistol, η οποία αναμένεται να κάνει στις 31 Μαΐου την πρεμιέρα της στο Hulu (και στο Disney+, όπου δεν είναι διαθέσιμο το Hulu), είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του ιδρυτικού μέλους των Pistols, Steve Jones, με τίτλο Lonely Boy: Tales from A Sex Pistol. Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια, γραμμένα και επιμελημένα από τον Craig Pearce.

Νωρίτερα μέσα στον Απρίλιο, ο Lydon είχε χαρακτηρίσει τη σειρά ως «μεσοαστική φαντασίωση» η οποία μάλιστα «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Ο ίδιος είχε δηλώσει από τότε ότι δεν είχε δώσει την έγκρισή του για τη δημιουργία της το 2021.

Σήμερα, έχοντας δώσει μία συνέντευξη στην εφημερίδα The Sun, ο frontman των  Public Image Ltd. αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στον Jones και στον drummer του συγκροτήματος, Paul Cook, ισχυριζόμενος ότι του αφαίρεσαν τη δυνατότητα να συμμετέχει στη διαδικασία της παραγωγής.

«Το να με κόψουν ήταν μια σοκαριστικά ηλίθια κίνηση» ανέφερε ο Lydon. «Είναι τόσο γελοίο. Τόσο απαράδεκτο. Μπορούν να πάνε να γαμηθούν. Τους υποστήριζα επί χρόνια, γνωρίζοντας πως είναι άχρηστοι».

Ο Lydon συνέχισε στον ίδιο, σκληρό τόνο: «Κανένας από αυτούς τους μαλάκες δεν θα έκανε καριέρα χωρίς εμένα. Δεν έκαναν τίποτα προηγουμένως και δεν έκαναν τίποτα έκτοτε».

Το official trailer της σειράς κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως έχει ήδη γίνει γνωστό από την προηγούμενη χρονιά από εκπρόσωπο της παραγωγής ότι ο Boyle επικοινώνησε με τον manager του Lydon για τη σειρά που σχεδίαζε να υλοποιήσει, ωστόσο ο Lydon αρνήθηκε κάθε άμεση επικοινωνία μαζί του.

Ο Lydon έχασε επίσης πρόσφατα σε μια σειρά από δικαστικές διαμάχες με τους πάλαι ποτέ συνοδοιπόρους του στους Sex Pistols, σχετικά με τα δικαιώματα χρήσης της μουσικής τους.

Μέχρι το επόμενο ξέσπασμα του Lydon, απολαύστε το official trailer της σειράς πριν αυτή κυκλοφορήσει επίσημα:

https://youtu.be/8Ol1B3w7NtU

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured