Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους single με τίτλο “Roman Holiday” μοιράστηκαν οι Fontaines D.C., το οποίο και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Το κομμάτι αποτελεί το τέταρτο single του επερχόμενου δίσκου τους, Skinty Fia, ο οποίος και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου από την Partisan Records. Είχαν προηγηθεί τα singles “I Love You”, “Jackie Down The Line” και το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου.

Το “Roman Holiday” αποτελεί μια καταγραφή των εμπειριών του frontman του συγκροτήματος, Grian Chatten, από όταν ο ίδιος μετακόμισε στο Λονδίνο ως Ιρλανδός πολίτης.

«Το “Roman Holiday” με κάνει να σκέφτομαι τους φαρδιούς δρόμους του Βόρειου Λονδίνου το καλοκαίρι και τη λαχτάρα μου να τους ανακαλύψω τα βράδια» δήλωσε ο Chatten σχετικά με το κομμάτι. «Ο ενθουσιασμός του να είσαι σε μια ομάδα Ιρλανδών που μένουν στο Λονδίνο, με μια κάπως μυστική γλώσσα, αλλά και το πρώτο μου διαμέρισμα με την κοπέλα μου» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Το single αποτελεί ακόμη ένα κομμάτι του δίσκου όπου η μπάντα επιχειρεί να καταπιαστεί με ζητήματα ταυτότητας και ανήκειν σε μια κοινότητα ανθρώπων, όσο γιορτάζει τη συντροφικότητα που εντοπίζεται στην Ιρλανδική κοινότητα ανθρώπων και φίλων που οι ίδιοι οι Fontaines D.C. δημιούργησαν για τους εαυτούς τους.

Δείτε εδώ το lyric video για το κομμάτι:

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured