Ναταλία Πετρίτη

Την πιθανή εμφάνιση των Queen στο Platinum Jubilee concert της Βασίλισσας Ελισάβετ tease-αρε πρόσφατα ο Brian May.

Η συναυλία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου στο παλάτι του Buckingham, με τον George Ezra να είναι ο μόνος performer που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής ότι θα περιλαμβάνεται στο line-up.

Η συναυλία γνωρίζουμε για την ώρα ότι θα διαθέτει full live ορχήστρα, ενώ «αστέρες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου πρόκειται να αφηγηθούν ιστορίες από τα χρόνια της βασιλείας της Ελισάβετ, γιορτάζοντας μαζί της τη μεγάλη επέτειο».

Ο May, ο οποίος έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στο Golden Jubilee της βασίλισσας το 2002 ερμηνεύοντας ένα κιθαριστικό solo στην οροφή του Buckingham Palace, ανέφερε σε συνέντευξή του στο Zoe Ball Breakfast Show ότι ο ίδιος και οι bandmates του, Roger Taylor και Adam Lambert, ίσως συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Το show θα πραγματοποιηθεί έξω από το παλάτι, με κοινό περίπου 10,000 ανθρώπων, στα πλαίσια του εορτασμού των 70 χρόνων βασιλείας της Ελισάβετ. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η ίδια θα είναι και η πρώτη μονάρχης της Αγγλίας που καταφέρνει να γιορτάσει τόσα χρόνια στο θρόνο. Η συναυλία θα μεταδοθεί φυσικά live από το BBC One και BBC Radio 2.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured