Ναταλία Πετρίτη

Τα original storyboards του μουσικού video του “Around The World” μοιράστηκαν για πρώτη φορά με το κοινό οι Daft Punk.

Ένα video, το οποίο ανέβηκε στο κανάλι του YouTube του ηλεκτρονικού duo σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου, παρουσιάζει τα official storyboards από το μουσικό video, συμπεριλαμβανομένου του layout από το stage design του, όπως και τις θέσεις και τις κινήσεις των χορευτών.

Δείτε εδώ το storyboard video:

Το iconic μουσικό video σκηνοθέτησε ο Michel Gondry και κυκλοφόρησε το 1997. Μέχρι σήμερα, τα storyboards ήταν διαθέσιμα στο κοινό μόνο μέσα από ένα DVD που είχαν κυκλοφορήσει οι Daft Punk με τίτλο D.A.F.T. το 1997. 

Δείτε ξανά το μουσικό video του “Around The World”:

Το “Around The World” συμπεριλαμβανόταν στον ντεμπούτο δίσκο του συγκροτήματος, Homework. Ο δίσκος επανακυκλοφόρησε πρόσφατα με αφορμή την 25η επέτειο της κυκλοφορίας του, μαζί με ολοκαίνουρια remixes, εννέα εκ των οποίων γίνονται για πρώτη φορά διαθέσιμα στα streaming services.

Οι Daft Punk διαλύθηκαν τον Φεβρουάριο του 2021. Στα 28 χρόνια της κοινής τους πορείας, το duo των Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter κυκλοφόρησε τέσσερα studio albums: το Homework, το Discovery του 2001, το Human After All του 2005 και το Random Access Memories του 2013.

Τον Σεπτέμβριο, ο συγγραφέας Gabriel Szatan ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός βιβλίου με τίτλο After Daft, για την επιρροή και τη μουσική κληρονομιά που αφήνουν πίσω τους οι Daft Punk. Αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured