Ναταλία Πετρίτη

Ένα ολοκαίνουριο trailer για το ντοκιμαντέρ των Cypress Hill δόθηκε στη δημοσιότητα, το οποίο δίνει στο κοινό μια πολύ καλή ματιά ως προς το περιεχόμενό του. Το Cypress Hill: Insane In The Brain αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου και αυτό εξερευνά την ιστορία του θρυλικού hip-hop συγκροτήματος, όπως και την επιρροή που αυτό άσκησε και συνεχίζει να ασκεί σε ολόκληρο το είδος και την κουλτούρα του.

Την ταινία σκηνοθέτησε ο Estevan Oriol και αυτή περιέχει αρχειακό υλικό και φωτογραφίες του συγκροτήματος των B-Real, Sen Dog, Eric Bobo και DJ Muggs, από τα πρώιμα χρόνια τους, μέχρι και τις μέρες μας.

Δείτε εδώ το trailer:

https://youtu.be/ezoTkEIivrY

Πίσω στον Μάρτιο, οι Cypress Hill ανακοίνωσαν ότι ο δίσκος που θα κυκλοφορήσουν μετά τον επόμενο που έχουν στα σκαριά, θα είναι και «το τελευταίο παραδοσιακό LP τους». Οι ίδιοι ανέφεραν ότι μετά από αυτό θα συνεχίσουν να γράφουν μουσική, αλλά μέσα από διαφορετικές εμπειρίες.

Ο τελευταίος δίσκος των Cypress Hill και δέκατος κατά σειρά, κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Τίτλος του το Back In Black.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured