Ναταλία Πετρίτη

Σε ένα νέο κομμάτι συνεργάστηκαν το Kae Tempest και ο Grian Chatten των Fontaines D.C., με τίτλο “I Saw Light”. Το κομμάτι περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του Tempest με τίτλο The Line Is A Curve, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου.

Στο The Line Is A Curve, το Kae Tempest συνεργάζεται με αρκετούς μουσικούς προσκεκλημένους, όπως οι Kevin Abstract, Lianne La Havas, ássia και Confucius MC. Το Tempest συνεργάστηκε επίσης με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Dan Carey, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στον ρόλο του παραγωγού. 

Μπορείτε να ακούσετε το νέο track εδώ:

Μιλώντας πρόσφατα στο NME, το Tempest αναφέρθηκε στον νέο του δίσκο: «Αισθάνομαι ότι έμαθα τι ακριβώς είναι αυτό το άλμπουμ όταν ξεκίνησα να το φτιάχνω. Για μένα, έχει να κάνει με το να αυξάνεις την ελαστικότητά σου και το περιθώριο υπομονής και αποδοχής. Και είναι ένα πολύ όμορφο άλμπουμ, γιατί τόσος πολύς κόσμος συμμετείχε στη δημιουργία του που τον γνωρίζω και τον αγαπώ εδώ και πολύ καιρό».

Το Tempest συνέχισε: «Υπάρχουν συνεργάτες που ήρθαν και έπαιξαν σε session με τους οποίους συνεργάζομαι από τότε που ήμουν 17 χρονών και με τον Dan Carey είναι ο τέταρτος δίσκος που κάνουμε. Έχουμε περάσει σχεδόν μια δεκαετία προσπαθώντας να μάθουμε ο ένας το άλλο και αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα κοινότητας. Νομίζω ότι μερικοί από τους προηγούμενους δίσκους μου έρχονταν από μια θέση πραγματικής απομόνωσης και συχνά απόγνωσης. Αυτό το άλμπουμ ελπίζω πως έρχεται από από ένα μέρος όπου έκανα κάποιες αλλαγές στη ζωή μου. Προσπαθώ να αποβάλω μερικά από αυτά τα πράγματα. Οπότε γι’ αυτό ίσως είναι μία λιγότερο μοναχική δουλειά».

Το 2020, το Tempest ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματός του, έχοντας κάνει πρώτα come out ως non-binary άτομο (εξ ου και η χρήση του ουδέτερου επιθέτου σε όλη την έκταση του άρθρου).

Το Kae Tempest πρόκειται να κυκλοφορήσει το The Line Is A Curve στις 8 Απριλίου από την Fiction Records. Ο δίσκος είναι ήδη διαθέσιμος για pre-order.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured