Ναταλία Πετρίτη

Να μειώσουν τις τιμές στα ροφήματα με φυτικό γάλα φαίνεται πως ζήτησε ο Sir Paul McCartney από τα Starbucks, ο οποίος είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως είναι vegetarian και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων.

Η δήλωσή του αυτή έγινε σε συνεργασία με την PETA, στα πλαίσια καμπάνιας για την προσπάθεια της μείωσης του κόστους των φυτικών υποκατάστατων γαλακτοκομικών. Η επιστολή του θρυλικού μουσικού απευθυνόταν στον Starbucks CEO, Kevin Johnson, ο οποίος και συνταξιοδοτείται στις 4 Απριλίου.

«Πρόσφατα έμαθα ότι τα Starbucks στις ΗΠΑ χρεώνουν extra τα φυτικά γάλατα», έγραψε ο McCartney. «Οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην από το γεγονός, μιας που σε άλλες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ινδία, το κόστος είναι το ίδιο και θα ήθελα να ζητήσω ευγενικά να σκεφτείτε την αλλαγή της πολιτικής σας και για τα αμερικανικά Starbucks».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι φίλοι μου στην PETA τρέχουν μια καμπάνια ώστε να συμβεί αυτό και εγώ έχω συμφωνήσει να τους βοηθήσω με αυτό το quote: Ο Sir Paul McCartney ζητά από τα Starbucks να τερματίσουν την υπερχρέωση των φυτικών γαλακτοκομικών. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου ότι για το μέλλον του πλανήτη και την ευημερία των ζώων θα μπορέσετε να αλλάξετε την πολιτική σας».

Δεν πρόκειται φυσικά για την πρώτη κίνηση του McCartney στον ακτιβισμό αυτού του είδους: το 2020, ο ίδιος ευχήθηκε στα γενέθλιά του να σταματήσει η ανθρωπότητα να καταναλώνει κρέας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured