Ναταλία Πετρίτη

Γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της σειράς του Danny Boyle για τους Sex Pistols με τίτλο Pistol. Η σειρά πρόκειται να γίνει διαθέσιμη στο κοινό στις 31 Μαΐου από το Hulu, ενώ σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς και η Αυστραλία θα είναι διαθέσιμη από το Disney+.

Το Pistol είναι βασισμένο στα απομνημονεύματα του κιθαρίστα των Sex Pistols, Steve Jones, τα οποία και κυκλοφόρησαν το 2017. Τίτλος τους: Lonely Boy: Tales From a Sex Pistol. Η σειρά αναμένεται να αποτελεί μια «καλειδοσκοπική αφήγηση τριών από τα πιο επικά, χαοτικά και βρώμικα χρόνια της ιστορίας της μουσικής» κατά τη διάρκεια των οποίων η μπάντα αυτών των φασαριόζικων παιδιών της εργατικής τάξης, που φάνταζαν να μην έχουν κανένα μέλλον, συντάραξε το κατεστημένο.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Toby Wallace (Babyteeth) ως ο Jones, ενώ ο Anson Boon (1917) θα βρεθεί στον ρόλο του John “Johnny Rotten” Lydon. Ο Louis Partridge (Enola Holmes) θα υποδυθεί τον Sid Vicious, ο Jacob Slater τον drummer Paul Cook, και ο Christian Lees τον μπασίστα των Pistols, Glen Matlock.

Άλλα μέλη του cast περιλαμβάνουν τους Sydney Chandler ως Chrissie Hynde, Talulah Riley ως Vivienne Westwood, Maisie Williams ως το punk icon, Jordan, Emma Appleton ως Nancy Spungen και Thomas Brodie-Sangster ως Malcolm McLaren.

Τη σειρά σκηνοθέτησε ο Boyle ο οποίος ανέλαβε και χρέη executive producer, ενώ αυτή δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Craig Pearce.

danny boyle pistol sex pistols fx tv series release date hulu

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured