Ναταλία Πετρίτη

Την πρώτη φορά που είδε live τον David Bowie θυμήθηκε ο Dave Grohl σε πρόσφατη συνέντευξή του, όπως και λεπτομέρειες για τις μεταγενέστερές τους συζητήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Australian Broadcasting Corporation, ο frontman των Foo Fighters θυμήθηκε εκείνη τη φορά που και οι δύο βρέθηκαν στο ίδιο festival bill, με τον Grohl να βλέπει τον Thin White Duke live για πρώτη φορά στη ζωή του.

«Στάθηκε στο photo pit και τον κοίταξα και ήταν σαν να βλέπω έναν εξωγήινο», θυμάται ο δημοφιλής μουσικός. «Ξέρεις, ήταν σαν να βλέπω ένα UFO για πρώτη φορά και να σκέφτομαι μέσα μου «Ω Θεέ μου, είναι αληθινό». Είναι κάτι που δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου».

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας στον δημοσιογράφο, Leigh Sales: «Και μετά το ότι τον γνώρισα, όλο αυτό το συναίσθημα, σκεφτόμουν «Θεέ μου, τι gentleman! Τι φοβερός, γλυκός, ευγενικός και εξαιρετικά αστείος άνθρωπος!».

«Και μετά ηχογράφησα ένα κομμάτι μαζί του. Αυτό [ήταν] πολλά χρόνια πριν και τον έβλεπα μπροστά στο μικρόφωνο να τραγουδά και σκεφτόμουν «Wow, τι φωνή– είναι πραγματική αυτή η φωνή, βγαίνει από το στόμα του αυτή η μοναδική φωνή».

Ο Grohl συνέχισε: «Το σπουδαίο σχετικά με όλο αυτό είναι ότι πραγματικά εξανθρωπίζει τα πάντα. Είμαστε όλοι «Wow, είναι πραγματικό πρόσωπο». Σου επιβεβαιώνει ότι πραγματικά υπήρξε, αλλά ταυτόχρονα ξέρεις: αυτός είναι ένας ήρωας, δεν είναι απλά ένα ακόμη άτομο. Αυτός είναι ο David Bowie».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured