Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου EP των ίδιων έκαναν γνωστή οι Weezer, δίνοντας στη δημοσιότητα το κομμάτι “A Little Bit of Love”.

Οι Weezer αναμένεται να επιστρέψουν με μια σειρά από seasonal releases, ή αλλιώς ένα EP για κάθε εποχή του χρόνου, με το πρώτο να κυκλοφορεί επίσημα στις 20 Μαρτίου ώστε να συμπέσει με την εαρινή ισημερία. Τίτλος αυτού, Sznz: Spring.

Την παραγωγή του Sznz: Spring ανέλαβαν οι Jake Sinclair, Ethan Gruska και Suzy Shinn, ενώ οι Weezer αναμένεται να παρουσιάσουν το “A Little Bit of Love” στο Jimmy Kimmel Live! στις 21 Μαρτίου.

Στη συνέχεια, οι Weezer αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα Sznz: Summer για το εαρινό ηλιοστάσιο, Sznz: Fall για το φθινοπωρινό ηλιοστάσιο και Sznz: Winter για το χειμερινό ηλιοστάσιο.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, κάθε ένα από τα EP περιέχει ένα κομμάτι που παρεμβάλλεται από απόσπασμα από τις Τέσσερις Εποχές του Antonio Vivaldi.

Οι νέες αυτές κυκλοφορίες των Weezer έρχονται μετά από τα LPs που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 2021, με τίτλο OK Human και Van Weezer.

Ακούστε εδώ το “A Little Bit of Love”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured