Ναταλία Πετρίτη

Το εκρηκτικό video του νέου της κομματιού με τίτλο “Hentai” έδωσε στη δημοσιότητα η Rosalía, λίγο πριν προσγειωθεί στα δισκοπωλεία ο επικείμενος δίσκος της, MOTOMAMI.

Με όνομα εμπνευσμένο από το Ιαπωνικό manga porn genre, το “Hentai” είναι μια ωδή στον έρωτα, με στίχους μέσα από τους οποίους Rosalía δεν διστάζει να εκφράσει τις σεξουαλικές της ανάγκες και φαντασιώσεις.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της για το i-D Magazine, η Rosalía αναφέρθηκε στο κομμάτι, χαρακτηρίζοντάς το όχι μόνο ερωτικό, αλλά και πολύ πιο ενδιαφέρον από το συμβατικό πορνογραφικό υλικό.

Το MOTOMAMI αποτελεί το follow-up El Mal Querer από το 2018, με το οποίο η Rosalía έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό. Σε αυτό περιλαμβάνονται τα προηγούμενα   singles που η ίδια έδωσε στη δημοσιότητα, δηλαδή το “La Fama” με τον The Weeknd, το “Saoko” και το “Chicken Teriyaki.”

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Rosalía έλανε το late night τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο Tonight Show του Jimmy Fallon, ενώ η ίδια εμφανίστηκε και ως μουσική καλεσμένη στο Saturday Night Live.

Δείτε εδώ το “Hentai”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured