Ναταλία Πετρίτη

Σε ένα ολοκαίνουριο EP με τίτλο Satanic Slumber Party συνεργάστηκαν οι King Gizzard and the Lizard Wizard και οι Tropical Fuck Storm, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Το three-track project των δύο συγκροτημάτων ηχογραφήθηκε όσο οι King Gizzard βρίσκονταν στο στούντιο για τον δίσκο τους από το 2019, Fishing for Fishies, μαζί με τον Gareth Liddiard των Tropical Fuck Storm. Πιο συγκεκριμένα, το κομμάτι προέκυψε από το ίδιο το jam session που γέννησε το τελευταίο single των King Gizzard, “The Dripping Tap”.

«Μετά από μια μεγάλη μέρα ηχογραφήσεων και αρκετά ποτά, τα παιδιά από τους Gizz και εμείς φορέσαμε όλοι καπέλα και ηχογραφήσαμε ένα πολύ μεγάλο jam, το οποίο και ονομάσαμε “Hat Jam”, αναφέρουν οι Tropical Fuck Storm σε σχετικό δελτίο τύπου. «Οι Gizz πήραν την ιδέα από το jam και έφτιαξαν ένα κομμάτι με τίτλο “The Dripping Tap”, ενώ οι Tropical Fuck Storm πήραν την ηχογράφηση του “Hat Jam” και προέκυψε το Satanic Slumber Party».

Το συγκρότημα περιέγραψε το EP ως «τέσσερις κιθάρες, τρεις drummer, δύο synths, μπάσο, harmonica, ηλεκτρικό σαξόφωνο και πολλοί τραγουδιστές χωρίς σοβαρότητα. Κάτι σαν το “Love Shack” των B-52’s στη σατανική εκδοχή του».

Το Satanic Slumber Party θα κυκλοφορήσει σε limited edition 12ιντσο βινύλιο με το “The Dripping Tap” ως A-side.

Ακούστε εδώ το EP και δείτε το video για το “Satanic Slumber Party Part 2 (Midnight in Sodom)”:

Satanic Slumber Party EP Artwork:

King Gizzard Lizard Wizard Tropical Fuck Storm Satanic Slumber Party EP artwork

Satanic Slumber Party EP Tracklist:

  1. Satanic Slumber Party Part 1 (The Chairman’s Portrait)
  2. Satanic Slumber Party Part 2 (Midnight in Sodom)
  3. Satanic Slumber Party Part 3 (Hoof and Horn)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured