Ναταλία Πετρίτη

Ως «μεσοαστική» χαρακτήρισε τη rock μουσική του σήμερα ο Noel Gallagher, αναφέροντας ότι είναι αδύνατον το 2022 να προκύψει μια νέα μπάντα σαν τους Oasis.

Έχοντας μεγαλώσει μαζί με τον αδερφό του σε μια εργατική οικογένεια από το Burning του Manchester, ο Noel Gallagher εξέφρασε πρόσφατα την άποψή του ότι τα σημερινά παιδιά της εργατικής τάξης θα δυσκολεύονταν πολύ να τα καταφέρουν στη rock σκηνή του τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στη Daily Mirror, ο Noel Gallagher ανέφερε: «Πού είναι τα 14χρονα παιδιά σε μπάντες τώρα; Τα παιδιά της εργατικής τάξης δεν έχουν τα χρήματα για να το κάνουν σήμερα, γιατί οι κιθάρες είναι ακριβές και δεν υπάρχουν πια στούντιο για πρόβες. Όλα έχουν μετατραπεί σε wine bars και διαμερίσματα».

Ο ίδιος συνέχισε: «Υπάρχουν πολλοί τραγουδιστές και στιχουργοί, πολλές μεσοαστικές μπάντες. Οι οποίες φορούν τις κιθάρες τους αντί να τις παίζουν. Όμως οι άνθρωποι από τις εργατικές κατοικίες δεν έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν κιθάρες».

Στο μεταξύ, ο αδερφός του Noel, Liam Gallagher, αναφέρθηκε πρόσφατα στην ενασχόληση και των δύο στην Kosmic Kyte, την εταιρία παραγωγής ταινιών που ίδρυσαν μαζί την περασμένη χρονιά.

Μιλώντας στο NME, ο Liam ανέφερε ότι παρά την ίδρυση αυτής το 2021, τα δύο αδέρφια δεν τα πάνε καλά ούτε σήμερα.

Το 2021, η εταιρία δημιούργησε το ντοκιμαντέρ Oasis Knebworth 1996, για την ιστορική συναυλία του συγκροτήματος το καλοκαίρι του 1996. Ο Liam ανέφερε στο NME ότι ο ίδιος και ο αδερφός του δεν επικοινωνούσαν για αυτήν κατευθείαν, αλλά με διαμεσολαβητή, ενώ δήλωσε ότι η εμπλοκή του στην εταιρία ήταν για να μετριάσει την παρουσία του αδερφού του σε αυτήν και στις αποφάσεις γύρω από την παραγωγή.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured