Ναταλία Πετρίτη

Ένα ολοκαίνουριο ατμοσφαιρικό κομμάτι για την έκτη σεζόν του Peaky Blinders έδωσε στη δημοσιότητα ο Thom Yorke, με τίτλο “5.17”.

Ο σκηνοθέτης του Peaky Blinders, Anthony Byrne, είχε γνωστοποιήσει ήδη από τον προηγούμενο μήνα ότι ο Yorke αλλά και ο bandmate του στους Radiohead, Jonny Greenwood, θα συμμετείχαν στο soundtrack της αγαπημένης σειράς, τόσο με νέο υλικό, όσο και με παλαιότερα κομμάτια τους. Το Peaky Blinders επέστρεψε πρόσφατα για την έκτη και τελευταία του σεζόν.

«Είμαι τόσο χαρούμενος για όλα αυτά», ανέφερε ο Byrne πάνω στη μουσική που θα συνοδεύσει την επιστροφή του Peaky. «Η μουσική υπήρξε πάντα σημαντική ιστορικά, και πάντα μου αρέσει ένα δραματικό score. Το χρησιμοποιούμε τόσο πολύ σε αυτή τη σεζόν. Είναι πολύ πιο βαριά ως προς την πλοκή, γι’ αυτό και το score πάει τα πράγματα σε πολύ διαφορετική κατεύθυνση». 

Σύμφωνα με το Pitchfork, μετά το “5.17” θα ακολουθήσει η δημοσίευση στην Apple Music ενός ακόμη κομματιού του Yorke για τη σειρά. Αυτό θα συμβεί στις 2 Απριλίου ενώ το κομμάτι τιτλοφορείται “That’s How Horses Are”.

Για την ώρα, ακούστε εδώ το “5.17”:

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured