Ναταλία Πετρίτη

Τις λεπτομέρειες γύρω από τον νέο της δίσκο, Dance Fever, έκανε γνωστές η Florence + The Machine ή κατά κόσμον Florence Welch, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα ακόμη ένα single του με τίτλο “My Love”.

Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου και αποτελεί το πολυαναμενόμενο follow-up του High as Hope από το 2018. Η Florence Welch χαρακτήρισε μάλιστα τη νέα της δισκογραφική δουλειά ως ένα «παραμύθι 14 τραγουδιών».

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει σε παραγωγή του Jack Antonoff και Dave Bayley των Glass Animals, μαζί πάντα με την Welch. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, ολόκληρη η νέα δουλειά είναι εμπνευσμένη από την χορεομανία, «ένα Αναγεννησιακό φαινόμενο κατά το οποίο μεγάλες ομάδες ανθρώπων χόρευαν μανιακά μέχρι τελικής πτώσεως, συνήθως μέχρι τον θάνατό τους». Μαζί με τον κλασικό baroque pop ήχο της Welch, ο δίσκος ακούγεται όπως η ίδια τον χαρακτήρισε σαν να «βρίσκεται ο Nick Cave σε club».

Το “My Love” αποτελεί το τρίτο single του δίσκου, μετά το “Heaven Is Here” και “King”. Το μουσικό του video σκηνοθέτησε η Autumn de Wilde και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Το εξώφυλλο του δίσκου:

dance fever florence and the machine new album announcement artwork

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured