Ναταλία Πετρίτη

Το νέο της κομμάτι έδωσε στη δημοσιότητα η Sharon Van Etten, το οποίο είχε πρωτογραφτεί για το ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ για τον Quincy Fortier, Baby God. Ο Fortier υπήρξε ένας ειδικός γονιμότητας που χρησιμοποιούσε το ίδιο του το γενετικό υλικό για να γονιμοποιεί γυναίκες που προσπαθούσαν να τεκνοποιήσουν.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα πίσω από το ντοκιμαντέρ άλλαξε τελικά κατεύθυνση ως προς τη μουσική που θα χρησιμοποιείτο σε αυτό, η Van Etten εμπνεύστηκε από την ιστορία που αυτό αφηγείτο και κράτησε το κομμάτι που είχε γράψει, επικαιροποιώντας το.

«Βρέθηκα πρόθυμα μπροστά σε μια πρόκληση ώστε να γράψω για το concept της οικογένειας, τη σύνδεση μέσα από το αίμα, τη φύση ενάντια στην ανατροφή, όσο προσπαθούσα να ενσωματώσω και την ιδέα της αγάπης και τη συνθετότητα της επιστήμης και της τεχνολογίας» εξήγησε η Van Etten σε σχετικό δελτίο τύπου. «Είμαι ευγνώμον που αυτό το κομμάτι απέκτησε νέα ζωή, σχετιζόμενο περισσότερο με την εποχή που ζούμε και επαναπροσδιορίζοντας την έννοιά του, εστιάζοντας στα θετικά στοιχεία του να αναζητά κανείς τη σύνδεση και την κατανόηση, αυτό που η οικογένεια σημαίνει για τον καθένα».

Το video για το “Used to It” δημιουργήθηκε από τον μαέστρο και bandmate της Van Etten, Charley Damski. Σε αυτό συμμετέχει ο χορευτής και χορογράφος,  Hayden J Frederick.

Το “Used to It” έρχεται μετά από την κυκλοφορία του Φεβρουαρίου από την τραγουδοποιό, το κομμάτι “Porta”.

Ακούστε εδώ το κομμάτι:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured