Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους κομμάτι με τίτλο “Grace” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Hercules And Love Affair, οι οποίοι και επιστρέφουν στη δισκογραφία μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Ο νέος δίσκος του Andy Butler και της παρέας του πρόκειται να κυκλοφορήσει από την BMG και θα τιτλοφορείται In Amber. Αυτός θα γίνει διαθέσιμος στα δισκοπωλεία στις 17 Ιουνίου.

Μιλώντας για τον νέο δίσκο, ο Butler ανέφερε: «Στον δίσκο αυτόν, υπάρχουν συναισθηματικά σημεία στα οποία δεν είχα φτάσει ποτέ στο παρελθόν ως Hercules And Love Affair».

«Η καταστροφή, ο θυμός, η απώλεια, αλλά και η λύτρωση και το να ταξιδεύεις προς την ενδυνάμωση, όλα αυτά αποτελούν τους κεντρικούς άξονες γύρω από τους οποίους κινείται ο δίσκος. Πήρε χρόνια για να φτιαχτεί, αλλά είμαι ευτυχής που κυκλοφορεί τώρα, σε μια στιγμή που όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με συναισθήματα σαν κι αυτά σε συλλογικό επίπεδο και σε βαθμό χωρίς προηγούμενο».

«Στη dance μουσική, το focus τείνει να είναι προς τη γιορτή, την απόλαυση, τον πόθο και τον πόνο του χωρισμού. Όμως ο θυμός; Η υπαρξιακή δυσφορία; Όχι και τόσο… κάποια συναισθήματα έμοιαζαν εκτός ορίων».

Ακούστε εδώ το “Grace”:

Η tracklisting του In Amber: 

‘Grace’

‘One’

‘You’ve Won This War’

‘Christian Prayers’

‘Dissociation’

‘Contempt for You’

‘Gates of Separation’

‘Killing His Family’

‘Who Will Save Us?’

‘The Eyes of the Father’

‘Poisonous Storytelling’

‘Repent’

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured