Ναταλία Πετρίτη

Για την κακοποίησή της από τον Marilyn Manson μιλά στο trailer του επικείμενου ντοκιμαντέρ, Phoenix Rising, η ηθοποιός και πρώην σύντροφός του, Evan Rachel Wood.

Η ίδια δημοσιοποιεί όλες τις λεπτομέρειες της κακοποίησής της από τον Manson στο ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο μέρη τον ερχόμενο μήνα από το κανάλι ΗΒΟ.

Το 2021, η βραβευμένη ηθοποιός κατηγόρησε δημόσια τον Manson για την κακοποίησή της, η οποία σύμφωνα με την ίδια ξεκίνησε από τότε που ήταν ακόμη έφηβη και θα διαρκούσε για πολλά χρόνια.

Ο μουσικός έχει αρνηθεί τις κατηγορίες σε βάρος του, οι οποίες δεν προέρχονται μάλιστα αποκλειστικά από την Wood, αλλά και από πολλές ακόμη γυναίκες που τοποθετήθηκαν δημόσια έκτοτε. Πιο συγκεκριμένα, εις βάρος του εκκρεμούν υποθέσεις κακοποίησης, βιασμού, human trafficking, ξυλοδαρμού και πολλές ακόμη, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι «τα άτομα που τον κατηγορούν επιδιώκουν να κεφαλαιοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν το κίνημα #MeToo, μέσα από τη συγχρονισμένη επίθεση προς το πρόσωπό του».

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθέτησε η Amy Berg, την οποία η ίδια η Wood προσέγγισε το 2019 ώστε να εργαστεί πάνω στο project. Αυτό τότε είχε διαφορετική μορφή και επικεντρωνόταν στην γυναικεία ενδυνάμωση, μέσα από την ιστορία της Erin Brockovich. Όταν η Wood αποφάσισε να κατηγορήσει δημόσια τον Manson, η θεματική του ντοκιμαντέρ διαμορφώθηκε αναλόγως. 

Δείτε εδώ το trailer του Phoenix Rising:

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured